menu

Maatschappelijke hulpverlening

Wilt u orde op zaken stellen in uw financiële situatie? Bent u werkeloos geraakt en de uitkeringsaanvraag mislukt? Blijven de rekeningen onbetaald liggen? ligt er onterecht beslag op uw inkomen? Lopen de schulden op en komt u er zelf niet meer uit? zoekt u al langer naar oplossingen, maar u vindt ze niet?
Dan is het nu tijd dat hier verandering in komt! Voor al deze en andere vragen kunt u mij benaderen.
Hulp bij uw administratie, budgetbeheer of schuldhulpverlening kan een oplossing bieden om te voorkomen dat u niet alleen financieel, maar ook psychisch in de problemen komt. Het doel is om rust en overzicht te creëren en u te laten ervaren er niet alleen voor te staan. Samen zoeken we naar oplossingen en denken we in mogelijkheden. Als budgetcoach help ik u, uw financiële huishouding op orde te krijgen waarbij er een goede balans ontstaat tussen inkomsten en uitgaven.

Psychosociale hulpverlening

Problemen staan nooit op zichzelf. u vindt het moeilijk uw weg te vinden nadat een dierbare is overleden. U worstelt met uw verslaving waarvan (bijna) niemand weet. U voelt zich eenzaam, omdat er niemand om u heen staat of naar u omkijkt. Uw relatie met uw partner, ouder(s) of kind laat zeer te wensen over.
In het leven kunnen er talloze situaties ontstaan waardoor het moeilijk wordt om vooruit te blijven kijken. In dit geval kan psychosociale ondersteuning u helpen. In sommige gevallen kan het zijn dat uw gedrag moet veranderen, of dat er nieuwe vaardigheden aangeleerd zullen worden. In relatiegesprekken leg ik de nadruk op verdieping in elkaar en ligt de focus hoofdzakelijk op de toekomst. Samen kijken we naar wat er nodig is. En proberen we uw koers weer te bepalen.